CHEF'S MENU

Meet Chef-kok Bastiaan Koenders! Onze chef laat de gasten in Bar & Kitchen Zocher kennis maken met zijn maandelijks wisselende Chef's Menu. Zijn passie voor het koken en voorliefde voor vergeten groenten proef je in ieder gerecht. Ook de familie Zocher stond bekend om het gebruik van oer groenten in hun beroemde tuinen en parken, zoals het Vondelpark en het Haarlemse Frederikspark. Laat je verrassen door deze klassieke smaken maar dan met een modern randje. Onze chef werkt intensief samen met lokale leveranciers en maakt gebruik van echte en eerlijke, robuuste ingrediënten.



"We willen koken naar het verlangen van de gast en meegaan met het seizoen!"

  • Voorgerecht
  • Gerookte en met biet gemarineerde kastanje champignon, gepocheerd ei, aardpeer crème en krokante aardappel met komijn en mosterd blad
  • Hoofdgerecht
  • Wildzwijn filet met laurier jus, frisse witte kool, knolselderij-aardappel puree en gebakken spruitjes met spek.
  • Dessert
  • Stoofpeer met rodekool (glühwein) sorbet, warme chocolade mousse met kruidnagel en noten crumble



Het Chef's Menu nu voor €32,50

Reserveren

Cookie Instellingen

Deze website gebruikt Cookies.

Meer informatie over het gebruik van cookies en gegevensverwerking vindt u onder onze Cookie- en privacy-policy .