Vier Kerst bij Bar & Kitchen Zocher

Van vrijdag 22 december t/m dinsdag 26 december 2023

De meest magische tijd van het jaar komt er weer aan, en dit jaar vieren wij de feestdagen extra lang!


Bij Bar & Kitchen Zocher heten we je van harte welkom om van vrijdag 22 decemer tot en met dinsdag 26 december te genieten van ons exclusieve kerstmenu, zowel tijdens de lunch als het diner. Dit menu is speciaal samengesteld voor deze gelegenheid en belooft je een passende culinaire ervaring.


Laat je verrassen door onze creaties en geniet van onvergetelijke, hartverwarmende momenten samen met je dierbaren. Reserveer snel een tafel om ervoor te zorgen dat je niets hoeft te missen!


Lunchmenu

Dinermenu

Reserveren

Lunch & Diner

vrijdag 22 december t/m dinsdag 26 december 2023

Dit jaar pakken we het net even anders aan. Je hoeft geen moeilijke keuzes te maken, want we zorgen ervoor dat een uitgebreide variëteit van onze heerlijke gerechten op tafel wordt geserveerd, zodat je van alles kunt proeven.


Laat jezelf verwennen met een uitgebreide selectie van overheelijke gerechten, van verrukkelijke voorgerechten tot culinaire hoogtepunten van de grill. En vergeet vooral niet om wat ruimte vrij te houden voor het absolute hoogtepunt van de avond: het dessert!


Let op!

Op zondag 24 en maandag 25 december bieden wij geen a la carté voor lunch en diner.

Lunch

4 gangen - € 57,- per persoon


Bekijk het lunchmenu


Diner

5 gangen - € 69,- per persoon


Bekijk het dinermenu

Zakelijk

Van kerstborrel tot kerstdiner, wij maken het mogelijk!

Laat je bedrijf deze feestdagen schitteren bij ons in Bar & Kitchen Zocher!


Of je nu kiest voor een sfeervolle Winterse BBQ bij ons op het terras, een gezellige Kerstborrel met collega's of een uitgebreid kerstdiner met het gehele team. Wij staan klaar om 'that what you wish for' perfect te verzorgen.


Ontdek onze mogelijkheden en maak van de feestdagen een tijd om te herinneren!