MEETING & TASTING

ZOWEL ZAKELIJK ALS PRIVÉ VELE MOGELIJKHEDEN

Van inspirerende settings en activiteiten tot verrassende food & beverage concepten, Bar & Kitchen Zocher haalt samen met Carlton Square alles uit de kast om jouw gezelschap te verrassen en jullie verwachtingen te overtreffen. Zocher's Bieb is dé plek om in een unieke exclusieve setting te dineren. Geniet van de ambiance en de stoere gerechten van onze Chef-kok en zijn keukenbrigade!

SAMENKOMEN

IN DE LEUKSTE HUISKAMER VAN HAARLEM

Start je ervaring in Bar & Kitchen Zocher, waar je persoonlijk wordt verwelkomd in een warme en huiselijke sfeer zoals je die van ons gewend bent. Bij Bar & Kitchen Zocher zijn meerdere gedeeltes gecreëerd waar je kunt vergaderen, rustig kunt werken of samen genieten van lunch of diner. Wil je in een exclusieve setting bijeenkomen? Dan zijn één van onze meeting rooms bij Carlton Square de juiste keuze!

Neem contact op

ENERGIZING

FOODS & TREATS

Bij Bar & Kitchen Zocher krijg je niet de standaard krentebol met kaas maar met passie bereide lunches of diners. Onze chef zal samen met zijn team kijken welke gerechten en smaken het beste passen bij jouw voorkeuren.


Bijna alles is mogelijk en wij denken natuurlijk graag met je mee! Dagverse producten, veelal uit de Haarlemse streek en met de smaken van het seizoen.


Wil je jouw voorkeuren bespreken met onze chef? Geen enkel probleem, neem gewoon even contact met ons op en wij regelen het voor je.

Contact

MEET | TASTE | STAY

BIJ CARLTON SQUARE

Sta je op het punt een vergadering of bijeenkomst te regelen maar weet je niet precies hoe je alles het beste kunt combineren? Wij ondersteunen je graag! Van je vergadering of evenement, tot overnachtingen en het ontbijt, wij nemen graag alles uit handen.


Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem contact op of kijk eens op onze website van Carlton Square.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN